Koelkisten

Tonen als Raster Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tefcold KBAK104 kist flessekoeler
  Tefcold Tefcold KBAK104 kistkoeler Zeer energiezuinig Kist koeler voor drank Schuifdeksels
  € 1.095,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Tefcold EBC35 koelkist
  Tefcold Tefcold koelkist EBC35 Koelkist voor drank Scharnierdeksel Zuinig met energie
  € 618,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 3. Tefcold koelkist EBC45
  Tefcold Tefcold koelkist EBC45 Koelkist voor drank Scharnierdeksel Zuinig met energie
  € 721,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Tefcold EBC53 koelkist
  Tefcold Tefcold koelkist EBC53 Koelkist voor drank Scharnierdeksel Zuinig met energie
  € 788,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 5. Tefcold EBC61 koelkist vervanger voor koelcel
  Tefcold Tefcold koelcel vervanger EBC61 Koelkist voor drank Scharnierdeksel Zuinig met energie
  € 905,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
per pagina
Koelkisten

Koelkisten nodig voor jouw professionele horecagelegenheid? Dan is het goed dat je ons hebt gevonden! Bij Pool Bedrijfskoeling zijn we de absolute koelspecialist en daar horen uiteraard ook de allerbeste koelkisten bij. Bij ons vind je professionele koelkisten die voldoen aan de hoogste hygiëne eisen. Stijlvol, energiezuinig en eenvoudig schoon te houden. Als het om koelen gaat, dan is het belangrijk dat je op jouw machines kunt vertrouwen. Dokter Koel is jouw koele partner die daar voor zorgt!

Flessenkoeling

Koelkisten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt als flessenkoeling. Het design van de koelkisten zorgt ervoor dat je overzicht hebt en er tevens vele flessen tegelijk mee kunt koelen. De handige schuifdeksel zorgt voor een perfecte afsluiting en gebruikersgemak. Naast flessenkoeling kun je bijvoorbeeld ook schalen met hapjes of vlees koelen voor een barbecue. Hij kan tevens dienen als opslag van ander voedsel, drank, kaas en zaden. De mogelijkheden zijn oneindig en daarmee is een koelkist voor iedere horecazaak een essentiële koelmachine.

Koelmachines met jouw logo

De koelkisten van Pool Bedrijfskoeling mogen door hun fraaie design gezien worden. Maak gebruik van deze aandacht door de koelkisten te voorzien van jouw logo. Bij Pool Bedrijfskoeling helpen wij jou graag met deze vorm van branding. Voor meer informatie en advies over versiering van jouw koelmachines kun je ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail.

Heb je specifieke wensen voor jouw koelkist of flessenkoeling? Neem dan gerust contact op met onze koelprofessionals. Zij staan voor jou klaar met antwoorden op al jouw vragen en ze zullen er alles aan doen om jouw favoriete koelkist te vinden. Wist je dat we naast koelkisten ook heel veel andere koelmachines voor de professionele horeca op voorraad hebben? Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot assortiment schepijsvitrines, koelkasten, barkoelingen en vrieskisten die voldoen aan de allerhoogste eisen.