Afvalkoeling

Tonen als Raster Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tefcold WBC240 kadaverkoeling (zonder container).
  Tefcold Tefcold WBC240 kadaverkoeling Kadaverkoeling voor kleine dieren Voor klinieken en dierenartsen Voor 240 liter container
  € 2.390,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Tefcold WBC480 kadaverkoeling
  Tefcold Tefcold WBC480 kadaverkoeling Voor dierenklinieken en dierenartsen Geschikt voor 2x 240 liter container Kadaverkoeling voor kleine dieren.
  € 3.995,00
  Wij informeren u over de levertijd
 3. Afvalkoeler KK240 Nordcap
  Nordcap Afvalkoeler KK240-1 Voor dierlijk en organisch afval 240 liter container (excl.) Stekkerklaar
  € 3.386,00
  Wij informeren u over de levertijd
 4. Afvalkoeler KK480
  Nordcap Afvalkoeler KK480-2 Kadaver koeling Organisch slachtafval Geheel RVS
  € 4.739,00
  Wij informeren u over de levertijd
 5. Afvalkoeling 2x 240 liter
  Nordcap Nordcap Coolline afvalkoeling Voor etensresten gekoeld bewaren 1,2 of 3x 240 Liter Compleet opgebouwd geleverd.
  Vanaf € 2.745,00
  Wij informeren u over de levertijd
per pagina
Afvalkoeling

Ben je op zoek naar afvalkoeling? Dan ben je bij Dokter Koel aan het juiste adres. Wij weten namelijk alles van afvalkoelingen en we zijn de absolute specialist van Nederland als het gaat om koeltechniek. Van kleine afvalkoelingen tot grote afvalkoelingen met een capaciteit van drie containers die bestand zijn tegen alle weersinvloeden, wij hebben het voor jou in ons assortiment. En wij leveren niet alleen snel, wij zorgen er ook voor dat het gemonteerd geleverd wordt. Bij Dokter Koel zit je goed als je professionaliteit verwacht. Kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw perfecte afvalkoeling?

Afvalbak koelers voor professioneel gebruik

In deze categorie vind je afvalkoelers voor onder andere 120 liter en 240 liter containers. Voor een hygiënische verwerking van het keukenafval en rest-etenswaren zijn deze afvalkoelingen bijzonder geschikt, maar wij leveren deze afvalbak koelers bijvoorbeeld ook aan dierenklinieken en dierenartsen. Onze specialisten weten alles van afvalbak koelers en zitten nu voor jou klaar om je te helpen. Dus heb je vragen over afvalkoelers of heb je specifieke wensen, neem dan direct contact met ons op via de mail, chat of telefoon. Wij zullen er alles aan doen om een pasklare oplossing te bieden voor jouw afvalprobleem.

HACCP proof afvalkoelers

Een goede afvalkoeling is van levensbelang als het gaat om hygiene. Afval en slachtafval is een broedplaats voor ongedierte en bacteriën. Het eten, het drinken en de omgeving kan hier heel eenvoudig besmet mee raken en dat brengt gezondheidsrisico's met zich mee. Gezondheidsrisico’s waar jij en jouw klanten niet op zitten te wachten. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken voor de juiste afvalkoeler. Met de juiste afsluitbare container en onze afvalkoeler kun je de afvalstroom van organische materialen HACCP-proof verwerken.Vragen over afvalkoelers?

Meer informatie over prijzen, levertijd en uitvoering? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel met 074-8200090. Wist je dat wij ook koelwerkbanken hebben bij Pool Bedrijfskoeling, zoals de vrieswerkbank en een saladette? Bekijk ze direct!