Vrieskisten

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 79

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tefcold TD500 2 vrieskisten boven elkaar.
  Tefcold Tefcold TD500 vrieskist 2 etages IJsverkopen op 2 niveaus Perfect zicht op het ijs Glasschuifdeksels
  € 1.665,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Tefcold IC201SC vrieskist met glasschuifdeksel
  Tefcold Tefcold IC201SC ijsconservator Met glasschuifdeksel Geschikt voor ijsverkoop Compact en energiezuinig
  Speciale prijs € 515,00 Normale prijs € 550,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 3. Tefcold IC101SC diepvrieskist voor ijs.
  Tefcold Tefcold IC101SC vrieskist Energielabel D Zuinig met energie Glasschuifdeksels
  € 495,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Tefcold IC201 ijsconservator
  Tefcold Tefcold IC201SC vrieskist Energielabel D Zuinig met energie Glasschuifdeksels
  € 550,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 5. Tefcold IC701SC grote vrieskist
  Tefcold Tefcold IC701SC grote vrieskist Grote diepvries voor ijs Glazen schuifdeksels Inclusief set manden
  € 979,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 6. Tefcold IC201SCEB ijsconservator
  Tefcold Tefcold IC201SCEB ijsconservator Display in een hoek voor betere presentatie Gebogen schuifdeksels met slot Ideaal voor branding.
  € 576,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 7. Tefcold FR205 diepvrieskist
  Tefcold Tefcold FR205 vrieskist Handvat met slot Poedergecoate binnenafwerking Manden
  € 450,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
Pagina
per pagina
Vrieskisten

Bij Dokter Koel, dé expert op het gebied van koeling, vind je alles wat je nodig hebt voor het professioneel bewaren van voedsel, met als kloppend hart onze fantastische vrieskisten! Als toegewijde koelspecialist weten wij als geen ander dat vrieskisten onmisbaar zijn, en daarom presenteren wij met trots een uitgebreid assortiment voor iedereen die op zoek is naar de perfecte manier om voedsel langer vers te houden.

Diepvrieskisten voor de horeca

Dokter Koel's vrieskisten zijn een waardevolle toevoeging voor de professionele horeca, waar gemak, efficiëntie en hygiëne de sleutelwoorden zijn voor succes! Ontdek de vele voordelen van onze vrieskisten, die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de veeleisende horecabranche.

Diepvrieskisten voor de horeca vormen de ideale oplossing om voedsel veilig op te slaan bij temperaturen tot wel -45 graden Celsius. Met de juiste invriestechnieken kun je voedsel langer bewaren, zonder in te leveren op kwaliteit. De extra opslagruimte in onze vrieskisten maakt het eenvoudig om grote hoeveelheden voedsel in één keer op te slaan, waardoor je niet alleen efficiënter kunt inkopen, maar ook tijd en geld bespaart.

Tefcold en Elcold vrieskisten

Dokter Koel biedt vrieskisten van topmerken zoals Tefcold en Elcold, bekend in de professionele horeca voor hun kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen. Onze vrieskisten zijn ontworpen met ruime opslagruimte en verschillende vakken, zodat je voedsel gemakkelijk gescheiden kunt bewaren en organiseren. Dit is vooral handig tijdens drukke dagen, wanneer elke seconde telt.

Dokter Koel is jouw vrieskistspecialist

Als jouw vrieskistspecialist bieden wij een breed scala aan vrieskisten in alle soorten en maten. Kun je jouw favoriete vrieskist niet vinden of heb je speciale wensen? Geen zorgen! Neem direct contact op met onze specialisten, zij staan klaar om je te helpen en advies te geven. Bij Dokter Koel streven we ernaar om jouw partner te zijn in het behouden van frisheid en kwaliteit in de horecawereld!

Naast vrieskisten hebben wij ook vrieskasten, ijsblokjesmachines en minibars in ons assortiment. Alles wat je nodig hebt om jouw horecagelegenheid naar een hoger niveau te brengen hebben wij op voorraad. Dokter Koel is jouw koelpartner als het gaat om vrieskisten…en alles wat met koelen te maken heeft!