Over ons

Vakkundig van karakter, menselijk in de oplossing.

Dokter Koel is de go-to plek voor alles wat met professionele bedrijfskoeling en overige koeling te maken heeft.
Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben. Vanuit Hengelo helpen wij onze (internationale) klanten op een professionele wijze, zodat ze altijd up and running zijn én blijven.

In onze online webwinkel vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment koelingen en vriezers. Wij staan nooit stil. Bij Dokter Koel zijn wij daarom voortdurend bezig om ons assortiment uit te breiden met de nieuwste en beste modellen van de meest bekende merken. Denk aan vrieskasten, koelkasten, glasdeur koelkasten, schepijsvitrines, koeltoonbanken, ijsconservatoren, diepvrieskisten, opzetvitrines, barkoelingen, koelwerkbanken, en nog veel meer. We hebben zelfs speciale productoverzichten voor verschillende branches, zoals scheepvaart & offshore, jachtbouw, supermarkten, food retail, de medische sector en interieurbouwers. En natuurlijk zijn onze oplossingen perfect voor jouw ijssalon, bakkerij, slagerij, groentewinkel, of welke branche dan ook die slimme koeloplossingen nodig heeft.

Het beste van alles is dat ons toegewijde team specialisten van Dokter Koel altijd voor je klaarstaat. Of je nu service of onderhoud nodig hebt voor je koelapparatuur, wij zijn er om je te helpen. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij hebben de juiste koeloplossing voor jou. Dokter Koel helpt je graag!

Het adres voor je professionele bedrijfskoeling:

Bezoekersadres Dokter Koel
Topaasstraat 40
7554 TH HENGELO 

Correspondentieadres
Postbus 803
7550 AV HENGELO

T: 074 - 8200090

https://www.dokterkoel.nl
info@dokterkoel.nl

Kamer van Koophandel: 94057982
BTW-nummer: NL866620230B01