Vrieskast countertop

Tonen als Raster Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tefcold UF50G heat door
  Tefcold Tefcold vrieskastje UF50G Verwarmde glasdeur Branding mogelijkheden LED verlichting
  € 570,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. UF50GCP gevuld met ijs
  Tefcold Tefcold vrieskastje UF50GCP Verwarmde glasdeur Zelfsluitend Instelbare planken
  € 660,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 3. Tefcold countertop UF100GCP vriezer
  Tefcold Tefcold vrieskastje UF100GCP Verwarmde glasdeur Led verlichting Instelbare planken
  € 795,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Helsinki dicht
  Nordcap Vrieskastje Helsinki S voor sterke drank Vrieskast voor drank Voor op de bar Voor drank en glaswerk
  € 659,00
  Wij informeren u over de levertijd
per pagina
Vrieskast countertop

Professionele countertop vrieskasten koop je bij Dokter Koel. Een countertop vrieskast, die onder onze Horeca vrieskasten vallen, zijn ideaal te gebruiken als barvriezer maar ook te gebruiken voor andere toepassingen. Het is een onmisbaar item voor een bar of café. Door hun stijlvolle designs mogen ze gezien worden. Als het gaat om countertop vrieskasten, zijn de mogelijkheden bij Dokter Koel (bijna) oneindig.

Vrieskastje kopen

Onze vrieskastjes zijn geschikt voor drank, maar ook voor ijsjes. We hebben bij Dokter Koel verschillende formaten countertop vrieskasten en daarom slaag je bij ons altijd. Bedrijven die de horeca serieus nemen komen bij ons als het gaat om koeling. Onze specialisten staan voor je klaar met gepast advies. Wij denken graag met je mee en zorgen voor de allerbeste oplossing. Bij Dokter Koel kunnen wij snel leveren en wij zorgen voor een goede garantie op onze countertop vrieskasten. Wat je wens ook maar is op het gebied van koude, bij Dokter Koel gaan we geen uitdaging uit de weg!

Reclame op vrieskasten

De glasdeur vrieskasten zijn met of zonder canopy verkrijgbaar. Een canopy is een kunststof kap bovenaan de vrieskast en is ideaal voor reclame uitingen. Net als bij de grote glasdeur vrieskasten kun je ervoor kiezen deze countertop mini vrieskastjes met glasdeur door ons laten voorzien van jouw reclame uiting. Deze branding wordt bij grotere aantallen af fabriek geleverd en bij kleinere badges (vanaf 1 stuk!) door ons van stickers voorzien. Voor meer informatie en advies kun je ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail.

Dokter Koel is jouw koelspecialist

Naast onze countertop vrieskasten hebben wij ook onderbouw vrieskasten, grote vrieskasten voor de horeca en diepvrieskisten voor de horeca. Neem snel een kijkje op de productpagina’s en als wij ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag! Bij Dokter Koel staan wij voor je klaar en onze koelspecialisten zorgen altijd voor de allerbeste oplossing. Dus zoek je een Countertop vrieskast? Wij helpen jou verder!