Schepijs opslaan

Tonen als Raster Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Afinox ENERGY 700 BT GELATO
  Afinox Energy 700 BT GELATO schepijskast Voor bewaren en opslaan schepijs Geheel RVS -24°/-10°C
  € 4.402,00
  Wij informeren u over de levertijd
 2. Isa Labor 70 RS-TB-CNS schepijs bewaarvrieskast
  Isa Isa ijsbewaarkast Labor 70 RS-TB-RVS Bewaren van schepijs Geheel RVS Statisch met luchtgeleiding
  € 3.100,00
  Wij informeren u over de levertijd
 3. LF 620 INOX ECO POWER
  Nordcap Schepijsbewaar vrieskast LF 620 INOX ECO POWER Schepijsbewaar vrieskast Stekkerklaar en statische koeing Handmatige ontdooiing
  € 2.815,00
  Wij informeren u over de levertijd
 4. Gram Baker F 930 CBH 5B - Bewaarvrieskast
  Gram G+ Baker F900 vrieskast 25 Plaatsteunen 80x60 cm RVS/RVS Topkwaliteit uit Denemarken
  € 5.257,00
  Wij informeren u over de levertijd
per pagina
Schepijs opslaan

Ben je op zoek naar een professionele schepijs bewaarkast? Een goede vrieskast voor opslag van schepijs is een absolute vereiste voor iedere ijscotheek, ijssalon en horecagelegenheid. Want als het gaat om schepijs, dan wil je jouw klanten verrassen met een groot assortiment topkwaliteit ijs. Een ijsbewaarkast zorgt ervoor dat het ijs lekker en van goede kwaliteit blijft. Bij Dokter Koel zijn wij de specialist als het gaat om opslag van schepijs.

Vrieskast voor schepijs

Onze RVS Bedrijfsvrieskasten zijn speciaal gemaakt voor opslag en het bewaren van schepijs in ijsbakken. Ze zijn geschikt voor nachtopslag van schepijs uit de schepijsvitrine. De ijskwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd en hierdoor kun je de dag erna weer heerlijk ijs serveren, zonder dat verspilling plaatsvindt. Onze ijsbewaarkasten zijn eenvoudig te gebruiken en hebben een optimale roostermaat waarop de schepijsrecipents geplaatst kunnen worden. De schepijsbewaarvrieskasten hebben ook een handmatige ontdooifunctie en een ventilator die apart is in te schakelen. De kasten zijn van absolute topkwaliteit en voldoen aan de strengste hygiëne eisen.

 

Ideale bewaartemperatuur van schepijs.

De voorraad schepijs tbv de verkoop in de schepijsvitrine heeft niet dezelfde bewaarcondities als die in je ijsvitrine. Houd uw voorraad schepijs in de beste conditie en plaats een schepijsbewaarkast, alleen voor de opslag voor de voorraad schepijs. Deze speciale vrieskast stelt u in op een koudere temperatuur om de kwaliteit van het ijs optimaal te houden. En doordat er alleen schepijs in wordt opgeslagen, zijn de deuropeningen beperkt tot een minium en gaat alleen open als er schepijs voorraad nodig is. Het vochtgehalte en temperatuur blijft op deze manier het meest constant en komt de kwaliteit ten goede en voorkom je ijskristallen.  

De temperatuur van de ijsbewaarkast voor schepijs stel je in tussen  de -22℃ en -25℃. voor opslag van ijs voor enkele dagen.
Voor opslag tbv de verkoop op dezelfde dag is een iets hogere temperatuur gewenst ivm de schepbaarheid van het ijs, ideaal is -14° tot -16°C.
De ideale temperatuur in de schepijsvitrine ligt tussen de -12° en -14°C.

Advies en informatie.

Voor meer informatie en advies over onze ijsbewaar vrieskasten kun je ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail. Wij helpen je graag met het vinden van de allerbeste oplossing. Kom je er niet uit welke ijsbewaarkast geschikt is, neem dan gerust contact met onze specialisten. Zij voorzien je graag van professioneel advies!

Als absolute specialist in koelen en vriezen hebben wij bij Dokter Koel natuurlijk veel meer oplossingen naast ijsbewaarkasten. Neem anders gerust een kijkje op onze pagina voor schepijsvitrines, scherfijsmachines en snelkoelers.