Wijnklimaatkast

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tefcold TFW100-S
  Tefcold Tefcold TFW100-S wijnkoelkast Tafelmodel wijnkoelkast Extra smalle uitvoering 1 Temperatuurzone
  Speciale prijs € 475,00 Normale prijs € 599,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Tefcold wijnkoelkast TFW200-S
  Tefcold Tefcold TFW200S wijnkoelkast RVS uitvoering 1 Temperatuur zone Voor 46 flessen wijn
  Speciale prijs € 740,00 Normale prijs € 825,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 3. Tefcold TFW200-F
  Tefcold Tefcold TFW200F frameless wijnkoelkast Frameless deur 1 Temperatuur zone Geschikt voor 48 wijnflessen
  Speciale prijs € 750,00 Normale prijs € 835,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Tefcold TFW160-2 frameless
  Tefcold Tefcold TFW200-2F wijnkoelkast Onze favoriet voor thuis+ 2 temperatuurzones 46 wijnflessen
  € 980,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 5. Tefcold TFW200-2S
  Tefcold Tefcold TFW200-2S wijnkoelkast Onderbouw wijnkoeler 2 temperatuurzones Voor 46 flessen wijn
  Speciale prijs € 799,00 Normale prijs € 950,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 6. Tefcold TFW300-2F wijnkoelkast
  Tefcold Tefcold TFW300-2F wijnkoelkast Middel grote wijnkoeler 2 temperatuurzones Voor 119 flessen wijn
  € 1.395,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 7. Wijnkoelkast Tefcold TFW400-2S
  Tefcold Tefcold TFW400-2S wijnkoelkast Houten wijnrekken 2 Temperatuurzones Geschikt voor 163 flessen wijn
  € 1.580,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 8. Tefcold TFW400-2F wijnkoelkast
  Tefcold Tefcold TFW400-2F wijnklimaatkast Meest verkocht 2 Temperatuurzones Geschikt voor 163 flessen wijn
  € 1.420,00
  Wij informeren u over de levertijd
 9. Tefcold wijnkoelkast CPV1380
  Tefcold Tefcold wijnkoelkast CPV1380E Goede prijs kwaliteit Led verlichting Zwarte binnen- en buitenzijde
  Speciale prijs € 817,00 Normale prijs € 961,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 10. Tefcold CPP1380E Wijnkoelkast
  Tefcold Tefcold wijnkoelkast CPP1380E Omkeerbare dichte deur 1 temperatuurzone Zwarte binnen- en buitenzijde
  Speciale prijs € 765,00 Normale prijs € 900,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
Pagina
per pagina
Wijnklimaatkast

Een wijnklimaatkast van Dokter Koel zorgt ervoor dat uw wijnen van de allerbeste kwaliteit blijven. Bij ons vindt u hoogwaardige wijnklimaatkasten voor verschillende soorten rode- en wittewijnen. Onze wijnkoelkasten zijn voor horecagebruik, maar ook voor uw eigen huis of wijnkelder. Met hun stijlvolle uitstraling en energiezuinige karakter combineren de wijnklimaatkasten van Dokter Koel functionaliteit met design.
Waarom zou je kiezen voor minder? Kies nu voor de luxe en gunstig geprijsde wijnklimaatkasten van Dokter Koel en creëer een optimale beleving in jouw keuken, woonkamer of restaurant.

Wat is een wijnklimaatkast?

Een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat het klimaat perfect blijft voor uw uitstekende wijnen. Dit komt de houdbaarheid en smaak van de wijn ten goede. Bij Pool Bedrijfskoeling hebben wij verschillende formaten wijnklimaatkasten met een capaciteitsruimte die oploopt tot wel 158 wijnflessen en 85 champagneflessen. Een goede klimaatkast is een onmisbare koeling in een restaurant, café of wijnbar, maar ook in huis maakt de wijnklimaatkast steeds vaker onderdeel uit van het interieur. Door zijn luxe uitstraling is het dan ook een echte eye-catcher die iedere woonkamer iets extra's geeft.

Wijnklimaatkasten voor horeca

Bij Dokter Koel hebben wij een ruim assortiment stille en energiezuinige wijnklimaatkasten die snel en op locatie leverbaar zijn.

Onze wijnklimaatkasten zijn een goed alternatief indien je niet beschikt over een natuurlijke wijnkelder.
Een wijnkelder is de meest ideale plaats om wijn te bewaren. Hier is meestal weinig licht, een kelder is niet trillingsgevoelig en heeft het juiste klimaat om uw wijn te bewaren.

Bij Dokter Koel begrijpen we het belang van het behouden van de allerbeste kwaliteit van je wijnen. Daarom bieden wij hoogwaardige wijnklimaatkasten aan die speciaal ontworpen zijn voor verschillende soorten rode- en witte wijnen. Of je nu een horecaondernemer bent of een wijnliefhebber met een eigen huis of wijnkelder, onze wijnkoelkasten zijn perfect geschikt voor uw behoeften. Ze combineren functionaliteit met een stijlvol design en een energiezuinig karakter.

Een wijnklimaatkast is essentieel om ervoor te zorgen dat het klimaat optimaal blijft voor jouw uitstekende wijnen. Dit komt de houdbaarheid en smaak ten goede. Bij Dokter Koel hebben we verschillende formaten wijnklimaatkasten beschikbaar, variërend in capaciteit van kleine collecties tot wel 158 wijnflessen en 85 champagneflessen. Of je nu een restaurant, café of wijnbar runt, of gewoon je huis wil verrijken met een prachtige wijnklimaatkast, onze selectie biedt voor elk wat wils. Met hun luxe uitstraling zijn onze wijnklimaatkasten een echte eyecatcher die jouw keuken, woonkamer of restaurant een extra cachet geeft.

Speciaal voor de horeca biedt Dokter Koel een ruim assortiment stille en energiezuinige wijnklimaatkasten die snel en op locatie leverbaar zijn. We begrijpen dat niet iedereen de beschikking heeft over een natuurlijke wijnkelder, daarom zijn onze wijnkoelkasten een uitstekend alternatief. Hoewel een wijnkelder de ideale plek is om wijn te bewaren vanwege het gebrek aan licht en trillingen, bieden onze wijnkoelkasten een gecontroleerde omgeving om jouw wijncollectie veilig en op de juiste temperatuur te bewaren.

Onze wijnkoelkasten zijn stekkerklaar, wat betekent dat ze direct klaar zijn voor gebruik. Mocht je echter op zoek zijn naar een wijnkoelkast in plaats van een wijnklimaatkast, dan kun je terecht op onze speciale pagina voor wijnkoelkasten. Voor vragen en advies staan onze professionals voor je klaar. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 074-8200090 of een e-mail sturen naar Dokter Koel

Bij Dokter Koel begrijpen we dat het kiezen van de juiste wijnklimaatkast een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts voor je klaar om je te voorzien van advies en tips om de ideale wijnklimaatkast voor uw behoeften te vinden. Wij streven ernaar om je de luxe en gunstig geprijsde wijnklimaatkasten te bieden die jouw wijnen verdienen, en om een optimale beleving te creëren in je keuken, woonkamer of restaurant.

Waarom zou je genoegen nemen met minder? Kies nu voor Dokter Koel en ontdek de perfecte wijnklimaatkast voor uw wijncollectie. Onze professionals zitten voor jou klaar met advies en tips over jouw ideale wijnklimaatkast!