Koelkasten countertop

Tonen als Raster Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tefcold BC30 glasdeur koelkast
  Tefcold Tefcold BC30 energydrink cooler Ideaal voor branding Led verlichting Mooie presentatie van energydrinks
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Tefcold BC60 MC: Krachtige melkkoeler voor koffiemachines. Modern ontwerp, scharnierende glazen deur, LED-verlichting en instelbare voetjes
  Tefcold Tefcold BC60 MC melkkoelkast Ideaal als melkkoeler voor koffiemachines Koeler, tafelmodel, met gaten, bussen en pluggen 6 gaten - 2 aan bovenzijde, 2 op elke zijde
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 3. Tefcold FS60CP countertop
  Tefcold Tefcold promotie glasdeurkoelkast FS60CP Promotie koelkast Glasdeur LED verlichting in de kast en kap
  € 429,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Tefcold FS80CP countertop
  Tefcold Tefcold glasdeurkoelkast FS80CP Glasdeur + lichtbak Led verlichting Verstelbare roosters
  € 450,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 5. Tefcold FSC100 glasdeurkoelkast
  Tefcold Tefcold glasdeurkoelkast FSC100 Glas schuifdeuren Led verlichting Ideaal voor branding
  € 565,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
per pagina
Koelkasten countertop

Een koelkast countertop nodig? Bij Dokter Koel vind je ze in alle soorten en maten. Een koelkast countertop is een kleinformaat koelkast die op het aanrecht of bar geplaatst kan worden. Ze zijn handig als er niet genoeg ruimte is in de reguliere koelkast of vriezer, of voor horecagelegenheden die een extra koelruimte willen hebben voor bijvoorbeeld drankjes of snacks. Dokter Koel biedt verschillende soorten koelkast countertops, met verschillende groottes en functies. Sommige zijn voorzien van een lichtbak die perfect zijn voor reclame doeleinden. Uiteraard kunnen wij van Dokter Koel daar ook bij helpen.

Display koelkast

Koelkast countertops, ook wel display koelkasten genoemd, zijn voorzien van een glazen deur, zodat je gemakkelijk kunt zien wat erin zit zonder de deur te hoeven openen. De koelkast kan zo met minder energie de temperatuur op peil houden. Koelkast countertops zijn dus energie-efficiënt, zodat je op de lange termijn geld kunt besparen op je energierekening. Waar je rekening mee moet houden is, dat een koelkast countertops vaak minder ruimte hebben dan een reguliere koelkast. Dit kan betekenen dat je niet zoveel spullen kunt opslaan, of dat je creatiever moet zijn in het organiseren van je levensmiddelen. Bij Dokter Koel vind je ook grotere koelkasten die gemaakt zijn voor de professionele horeca en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Mini koelkast kopen

Een voordeel van een countertop koelkast is dat ze opvallen. Ze fungeren naast een koelkast dus ook als reclame object. Bij Dokter Koel kunnen wij ervoor zorgen dat de display koelkasten worden voorzien van reclame bedrukking. Wil je daar meer informatie over? Neem dan contact met ons op! Onze koelspecialisten staan voor jou klaar met advies! 


Wil je toch liever een onderbouw koelkast of een vrieskist? Ook die hebben wij bij Dokter Koel ruim op voorraad. Neem direct een kijkje op de pagina voor koelkast countertops.