Strokengordijn

Tonen als Raster Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Fermod strippengordijn Fermoflex
  Fermod Strokengordijn deur 2.000 x 1.050 mm Houdt uw koude binnen uw cel Bespaar op uw energierekening Zelf eenvoudig te monteren
  € 221,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Fermod strippengordijn Fermoflex
  Fermod Strokengordijn deur 2.200 x 1.500 mm Houdt uw koude binnen uw cel Bespaar op uw energierekening Zelf eenvoudig te monteren
  € 339,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
per pagina
Strokengordijn

Nut van een strokengordijn

Verlies in temperatuur en een snelle doorgang in koelcellen en vriescellen kunt u realiseren door het gebruikt te maken van strokengordijnen. Strippengordijnen hebben een isolerende werking. Dit is een groot voordeel tov schuifdeuren en vaste deuren.

Ook tochtvorming wordt zoveel mogelijk voorkomen door gebruik te maken van geïsoleerde koelcelflappen en ook houdt u de temperatuur in de cel constant. Door een scheiding aan te brengen tussen de ruimtes en doorgangen kunt u verschillende klimaatzones creëren zonder al te veel energieverlies en toch eenvoudig transport van goederen en mensen realiseren. Bovendien is een flappengordijn tov een een roldeur een veel budgetvriendelijke oplossing.

Flappengordijn op maat

Naast onze uiterst vriendelijk geprijste Fermod strokengordijnen kits, kunnen wij ook elke strokengordijn voor elke deur op maat maken. Voor koelcellen en voor vriescellen. Neem contact met ons voor welke toepassing u een op maat gemaakt strippengordijn wenst, en wij maken hiervoor een passende aanbieding.

Koelcel en vriescel toepassingen.

Naast ongeconditioneerde ruimtes zijn wij specialist in het maken van flappengordijen voor vriestemperaturen en koeltemperatuur. Postieve en negatieve temperaturen zoals dat ook genoemd wordt. Onze vriescelflappen blijven bij -20°C. nog steeds soepel en breken niet af. Ook voor transport van goederen en mensen komen eenvoudig door deze flappen.

Ophangsysteem.

Er zijn diverse ophangsystemen voor het eenvoudig ophangen van het strokengordijn. De meestvoorkomende voor kleine doorgangen is het composiet ophangsysteem van Fermod. 

Bepaal of het strokengordijn in of voor de dagkant komt te hangen. Bepaal het ophangsysteem en monteer deze vast. De op maat gemaakt flappen met voorgeboorde gaten hangt u er eenvoudig aan.

Voor zwaardere uitvoeringen maken wij gebruik van een RVS ophangsysteem met scharnierende beugels.

Heeft u een andere afmeting van de deur? Neem contact met ons op en wij maken voor u een nieuwe prijs.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail.