Warmtepomp geluiddempende ombouw

Tonen als Raster Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Geluiddempende omkasting buitenunit airco
    Alixo Geluiddempende omkasting Geluiddempende omkasting buitenunit Geen invloed op werking unit Tot van 13 dB(A) reductie.
    Vanaf € 3.242,00
    Wij informeren u over de levertijd
per pagina
Warmtepomp geluiddempende ombouw

De warmtepomp is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Het is namelijk dé oplossing om op een duurzame en energiezuinige manier woningen te verwarmen.
Bij nieuwbouwwoningen zijn ze zelfs al verplicht. Onder andere hierdoor worden ze steeds vaker  geïnstalleerd.

En daarmee hebben we direct het grootste probleem te pakken, want ze zijn lelijk én maken veel geluid.
Bij Dokter Koel hebben wij warmtepomp ombouwen, die over de warmtepomp geplaatst kunnen worden. We hebben zelfs geluidsdempende ombouwkasten voor de warmtepompen!
Want als het gaat om warmtepomp ombouwen, dan is Dokter Koel jouw partner!

Geluiddempende kast voor warmtepomp.

De voordelen van een warmtepomp weten we allemaal. Het is kostenbesparend en een milieuvriendelijk alternatief voor andere warmtebronnen. Maar er zitten ook nadelen aan de warmtepomp. Want naast dat de warmtepomp prijzig is in aanschaf maakt de pomp ook geluid.

En dit wordt regelmatig als storend ervaren. Het eentonige en zoemende geluid van de warmtepomp kan zorgen voor irritatie en soms ruzie met de buren. Wij hebben de oplossing hiervoor, want bij Dokter Koel bieden wij geluiddempende kasten die over de warmtepomp worden gezet.
Deze geluiddempende ombouwen zorgen ervoor dat - zoals de naam al verklapt - het geluid wordt gedempt. Dit is de allerbeste oplossing voor het irritante geluid van een warmtepomp.

Dus kies jij voor een geluiddempende kast? Bij Pool Bedrijfskoeling staan wij voor je klaar.

Warmtepomp kast.

De ombouwen voor warmtepompen van Dokter Koel zijn van perfecte kwaliteit en bestand tegen alle weersinvloeden. Doordat er louvredeurtjes inzitten, kunnen de machines optimaal functioneren en heeft het geen last van de ombouw.
Wij hebben ombouwen voor warmtepompen, maar ook ombouwen voor airco’s

Met onze oplossing hoef je nooit meer tegen die lelijke kast aan te kijken. Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Zij staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Wij hebben ombouwen voor warmtepompen en airco’s in verschillende materialen, zoals aluminium, hout en kunststof. Neem gauw een kijkje, bestel en voor je het weet is jouw warmtepomp voor altijd geruisloos en verstopt onder een prachtige ombouw!