IJscrushers

Tonen als Raster Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Lineo plus ijsvergruizer
  Linum IJscrusher Black Edition 3 kg Zeer compact model Weeg slechts 10 kg Productie 3 kg per minuut
  € 1.238,00
  Wij informeren u over de levertijd
 2. 5 kg IJs vergruizer
  Linum IJscrusher Black Edition 5 kg Compacte afmetingen, past op de bar Eenvoudig onderhoud 5 kg per minuut en bunker van 5 kg
  € 2.406,00
  Wij informeren u over de levertijd
 3. Hoshizaki C105 ijschrusher
  Hoshizaki IJscrusher C105 Compact Ideaal voor kleine hoeveelheden Klein genoeg voor de op de bar
  € 2.595,00
  Wij informeren u over de levertijd
per pagina
IJscrushers

Een ijscrusher is een essentieel werktuig voor iedere professionele barman. Een goede cocktail begint namelijk met goed ijs. Bij Dokter Koel weten we dat en daarom hebben wij de allerbeste ijscrushers voor de horeca aan ons assortiment toegevoegd. Wil jij de lekkerste Piña Colada of Mojito maken voor je klanten? Maal het ijs dan in een ijscrusher van Pool Bedrijfskoeling en zorg ervoor dat jouw klanten een fantastische avond hebben.

IJs crushen en vermalen

Crush, vermaal of verbrijzel het ijs zo klein als je het zelf wilt. Onze ijscrushers zijn gemaakt van RVS metaal en zijn bestand tegen krassen en corrosie. We hebben verschillende formaten beschikbaar, van klein- tot grootverbruik. Onze zeer compacte ijscrusher past perfect op iedere bar en weeg slechts 10 kilo. Hij wordt geleverd in een stijlvolle antraciete kleur en heeft een bunker voor 1 kg aan crushed ice. Onze ijscrushers kunnen tot wel 5 kilogram ijs verbrijzelen in slechts 60 seconden. De mogelijkheden zijn oneindig, net als de cocktails die je ermee kunt maken. Ben jij overtuigd en heb jij op regelmatige basis vermalen ijs nodig? Bestel dan een ijscrusher van Pool Bedrijfskoeling en geef jouw horecagelegenheid een professionele boost.

Elektrische ijscrusher kopen

Onze ijscrushers worden snel geleverd en je krijgt op iedere ijscrusher 1 jaar garantie. Wil je meer informatie over de ijscrushers, de levertijd of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Als absolute koelspecialist helpen wij bij Dokter Koel je graag verder. Geen vraag is te koud voor ons en geen uitdaging te groot! Wij gaan de uitdaging graag aan. 
Bij Dokter Koel hebben we alles voor de professionele horeca als het gaat om koeling. Bekijk ook eens ons assortiment scherfijsmachines, ijsblokjesmachines en schilferijsmachines. Ook voor koelkisten en barkoeling ben je bij ons aan het juiste adres.