Opslagbunkers

Tonen als Raster Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Opslagbunkers

Bent u op zoek naar een opslagbunker voor ijsblokjesmachines, scherfijsmachines en schilferijsmachines? Bij Dokter Koel gaat u uw gewenste opslagbunker vinden. Als absolute koelspecialist van de horeca, hebben wij een assortiment samengesteld die voldoet aan de allerhoogste eisen. Onze opslagbunkers zijn eenvoudig in gebruik en gemaakt van de beste materialen. Dokter Koel is leverancier van het merk Brema Ice Makers en Hoshizaki, een begrip in de professionele koelwereld. Bekijk de mogelijkheden en match deze aan jouw wensen. Wij hebben een opslagbunker voor iedere horecagelegenheid, slagerij of zorginstelling, van groot- tot kleingebruik.

IJsblokjes voorraadbunkers

Bij Dokter Koel staan wij altijd klaar voor vragen en advies. Een voorraadbunker kopen voor jouw ijsblokjesmachine is dan ook niet niks. Je wilt dat het perfect is en dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze specialisten staan daarom altijd voor je klaar. Wij vinden de gewenste oplossingen en zorgen ervoor dat jouw horecagelegenheid draaiende blijft als het gaat om de opslag van ijsmachines. Dus heb je vragen over onze bunkers? Twijfel dan geen moment en neem contact met ons op.

Bunkers, koelmachines en onderdelen

Naast opslagbunkers en voorraadbunkers voor ijsmachines leveren wij bij Dokter Koel ook koelkisten, vrieskasten en thermoboxen. Dat is maar een kleine greep uit ons assortiment, want wij hebben echt alles voor de horeca als het gaat om koeling. Bij ons kun je ook losse onderdelen bestellen als een machine kapot is. Dus of het nu gaat om een nieuwe machine of een onderdeel voor reparatie, bij Dokter Koel staan we voor je klaar. Heb je een speciale wens? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-8200090, via de chat of via e-mail.