Wie is G+ "made in Denmark"

Wie is G+ "Made in Denmark"

G+ is  Gram Scientific's merknaam voor professionele koel- en vrieskasten voor opslag van voedsel.  De G staat voor de oorspong in de Deense Gram Groep uit Vojens. De + symboliseert dat innovatie en ontwikkeling deel uitmaakt van het Gram DNA en dat Gram zich voortdurend blijft ontwikkelen. Op die manier kan Gram Scientific altijd voldoen aan de behoeften van de professionele eindgebruiker in de keuken.

Wat is het assortiment van G+?

Alle G+ koelkasten, vrieskasten en werkbanken worden gefabriceerd in Denemarken.
G+ Compact koel- en vrieskasten voor horeca en food.
G+ Koel- en Vrieskasten (de Plus, Twin, Eco, ed.)
G+ Baker
G+ Koel- en vrieswerkbanken
G+ Blastchiller (KPS)

Duurzaamheid en milieu.

De koelmeubels zijn energiezuinig met lage operationele kosten en wordt in Vojens (Denemarken) geproduceerd met de nadruk op het minimaliseren van de impact op het milieu, sociale verantwoordelijkheid en met energie uit hernieuwbare energiebronnen.

Waarom is Dokter Koel de ideale partner voor G+

In een andere hoedanigheid zijn wij ruim 30 jaar lang dealer én servicedienst van Gram geweest en hebben een ruime ervaring opgedaan in het geven van aanschafadvies en verlenen van service. Nu zijn wij Dokter Koel én trotse dealer van G+ koelapparatuur en kan je rekenen op dezelfde inzet, goed en eerlijk aankoopadvies en het verlenen van service bij eventuele storingen aan jouw nieuwe G+ koel- en vriesapparatuur. Nog niet alle producten van G+ vind je online, uiteraard staan we voor je klaar voor vragen over het assortiment. Bezoek onze klantenservice.

Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar het online assortiment? Klik op een categorie en filter op merk "G+ by Gram Scientific" zoals bijvoorbeeld bij onze koelwerkbanken.