IJsdispensers

Tonen als Raster Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
IJsdispensers

De horeca ijsdispensers van Dokter Koel zijn perfect voor professioneel gebruik en worden voor diverse toepassingen gebruikt in de drank- en levensmiddelensector. Ook op het gebied van recreatie en gezondheidszorg worden onze koudwatermachines ingezet als oplossing voor het maken van ijs. Een ijsdispenser is een perfecte machine voor het koud krijgen van drankjes of aanmaken van klein ijs. Of je nu koude ijsblokjes, crushed ice of erg koud water wil, de ijsdispensers van Dokter Koel helpen jou direct. Wij hebben ijsdispensers voor ieder budget, dus bij ons slaag je altijd! Kijk direct op deze pagina waar je ons complete assortiment ijsdispensers vindt.

IJsdispenser koelkast

Bij Dokter Koel zijn wij de absolute koelspecialist. En als het om ijs gaat, dan leveren we alleen het allerbeste. Bij ons vind je geen ijsdispensers die vast in een koelkast zitten, maar stand-alone ijsdispensers van topkwaliteit. De ijsdispensers die je op deze pagina vindt hebben een grote capaciteit. De hoeveelheid water is eenvoudig te doseren, waardoor de hoeveelheid ijs eenvoudig kan worden afgestemd. Door deze mogelijkheid wordt het verbruik van energie zoveel mogelijk beperkt. Zo ben je verzekerd van perfect ijs en houd je toch de kosten beperkt.

Hoshizaki ijsdispensers

De ijsdispensers die wij aanbieden worden geproduceerd door Hoshizaki. Deze dispensers zijn zeer compact en passen daardoor perfect in diverse interieurs. Door het wormsysteem, dat door Hoshizake wordt gebruikt, is het waterverbruik nagenoeg hetzelfde als de ijsproductie. De IJsdispensers en koudwatermachines van Pool Bedrijfskoeling zijn perfect voor gebruik in hotels, ziekenhuizen, horeca en zelfs voor thuis.

Koudwatermachines

Kun je de koudwatermachine of ijsdispenser die jij in gedachten hebt niet vinden op deze pagina? Neem dan direct contact met ons op. Onze koelspecialisten staan voor jou klaar om je te helpen met het vinden van een oplossing of alternatief. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail.


Wist je dat wij ook diepvrieskisten, minibars en barkoelingen aanbieden? Als koelspecialist kun je bij ons voor alle koelmachines terecht. Wij helpen je graag!