Thermometers

Tonen als Raster Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. ETI digitale thermometer
  Digitale thermometer met sensor Bereik -25°C. tot +70°C. Goedkope digitale thermometer Met externe voeler
  € 26,80
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Thermometer voor FS1380/CEV425
  Tefcold Tefcold thermometer FS1380/CEV425 Voor CEV425 en FS1380 1,2 mtr voelerkabel Zelf eenvoudig te vervangen
  € 39,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
per pagina
Thermometers

Accuraat de temperatuur opmeten doe je met de thermometers van Pool Bedrijfskoeling. Want als het gaat om koelen of de temperatuur opmeten, dan zijn wij de absolute specialist. Daarom ga je voor horeca onderdelen voor koelkasten, vrieskasten, toonbanken en vrieswagens naar Dokter Koel. Onze originele digitale en analoge professionele thermometers zijn geschikt voor iedere koelmeubel. Houd je hoofd dus koel en shop rustig rond!

Horeca thermometer

Met onze professionele digitale thermometers kun je de temperatuur nauwkeurig meten van bijvoorbeeld maaltijden en andere producten. Wij hebben kwalitatief goede en budget vriendelijke thermometers in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook thermometers van professionele kwaliteit van het merk Ebro. Naast insteek voedselthermometers, hebben wij ook infrarood thermometers en zelfs een combinatie van infrarood én insteek voedselthermometer. We hebben voor iedere vraag een gewenste oplossing. En hebben we het even niet op voorraad, dan zorgen wij dat er een oplossing komt! Dat is de service van Dokter Koel.

Koelkast thermometer

Kun je jouw gewenste thermometer niet vinden? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder met het vinden van alles op het gebied van koelen. Wij kunnen de meeste thermometers voor jouw bestellen. In onze webwinkel vindt je de meest verkochte thermometers. Kunnen wij je ergens mee helpen? Dokter Koel staat voor jou klaar!