Schepijsbakken

Tonen als Raster Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Schepijsbak 360x250 mm in diverse dieptes
  Pool RVS schepijsbak 360x250 mm RVS 18/10 Verschillende dieptes Diverse accessoires
  Vanaf € 25,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Typ; 54 ijslepel spoelbak
  Nordcap IJslepel spoelbakje 54 Met regelbare watertoevoer Robuuste plastic knock-off rand Waterinlaat CU pijp, Ø in mm: 8, met knelfitting
  € 172,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 3. IJslepel spoelbakje 5416
  Nordcap IJslepel spoelbakje 5416 Portionerende douche en regelbaar waterdebiet Robuuste plastic knock-off rand waterinlaat 3/8 inch binnendraad
  € 350,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Tefcold FR draadmand
  Tefcold Tefcold inhangmand voor FR vrieskist Originele onderdelen Tefcold Past in FR vrieskisten Wit
  € 27,00
  Wij informeren u over de levertijd
per pagina
Schepijsbakken

Schepijsbakken van de allerbeste kwaliteit haal je bij Dokter Koel. Bij Dokter Koel weten we dat ijs goed moet zijn én goed moet blijven. Daarom hebben wij een assortiment schepijsbakken die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat ze passend zijn in iedere schepijsvitrine of ijsbewaarkast. Als het gaat om koelen, dan is Dokter Koel jouw partner. Dus ben je op zoek naar nieuwe schepijsbakken? Bij Dokter Koel ga je ze vinden!

Draadmanden

Ook voor draadmanden ben je bij Dokter Koel aan het juiste adres. Een draadmand, ook wel draadboxen, stortmanden of draadkorven genoemd, zijn een essentieel item voor iedere horecakeuken. Ze zorgen voor overzicht en hygiëne in de (koel)kasten. De draadmanden van Dokter Koel voldoen net zoals de schepijsbakken aan de allerhoogste eisen die er worden gesteld aan professionele horeca. Ze zijn sterk door de gecoate rand en tevens eenvoudig schoon te maken. Wij hebben draadmanden voor iedere vrieskist en koelkast en in ieder formaat. Heb je een speciale wens of zoek je een bepaald type schepijsbak of draadmand, neem dan gerust contact met ons op. Onze koelspecialisten staan voor jou klaar met passend advies en ze zullen er alles aan doen om aan jouw wens te voldoen. Wij leveren onze producten altijd met garantie en we kunnen leveren tot op de werkvloer. Je hoeft dus nooit zonder te komen zitten!

Spoelbakje voor ijslepel

Naast schepijsbakken en draadmanden hebben wij ook spoelbakken voor de ijslepel. Bewaar na gebruik de ijslepel apart van het ijs en maak hem direct schoon in de daarvoor bedoelde proportineer spoelbak. We hebben ook spoellepelbakjes inclusief waterbesparende spoelkop. Eenvoudig te monteren en van perfecte horeca kwaliteit. Bij Pool Bedrijfskoeling doen we alles voor de tevredenheid van onze klanten. Wij adviseren graag en helpen met het vinden van de allerbeste oplossing. Van koelkasten tot schepijsbakken: Dokter Koel helpt jou verder!