Vriezers

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 260

Van hoog naar laag sorteren
  1. Afinox ENERGY 700 BT GELATO
    Afinox Energy 700 BT GELATO schepijskast Voor bewaren en opslaan schepijs Geheel RVS -24°/-10°C
    € 4.402,00
    Wij informeren u over de levertijd
Pagina
per pagina
Vriezers

Voor vriezers van topkwaliteit voor de horeca ga je natuurlijk naar een specialist. Wij heten je daarom van harte welkom bij jouw vriezerspecialist Dokter Koel. Wij bieden je namelijk een breed scala aan professionele horeca vriezers, waaronder ijsmachines, vrieskasten en vrieskisten. Als je kiest voor een vriezer van Dokter Koel, dan maak je een keuze voor kwaliteit, service en gunstige prijzen.
Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Vrieskasten

Een vrieskast is ideaal voor het opslaan van diepvriesproducten. Bij Dokter Koel vind je verschillende soorten vrieskasten, van klein tot groot en van tafelmodel tot staand model. Zo is er voor elke ruimte en toepassing een geschikte vrieskast te vinden. De vrieskasten van Dokter Koel zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor ze energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de vrieskasten van Dokter Koel van hoge kwaliteit en gaan ze jarenlang mee. Onze service is van hoog niveau. Als er iets is met de vriezer dan staan onze koelspecialisten voor je klaar.

Ijsmachines

Heb je een horecabedrijf? Dan weet je hoe belangrijk het is dat je altijd voldoende ijs op voorraad hebt. Met een ijsmachine van Dokter Koel hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het assortiment ijsmachines van Dokter Koel is zeer divers en omvat onder andere schilferijsmachines en scherfijsmachines. Alle ijsmachines zijn van hoge kwaliteit en kunnen grote hoeveelheden ijs produceren, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Vrieskisten

Een vrieskist is een uitstekende keuze als je veel diepvriesproducten wilt opslaan en daarbij ook nog eens ruimte wilt besparen. Bij ons vind je verschillende soorten vrieskisten, van klein tot groot. Alle vrieskisten zijn van hoge kwaliteit en energiezuinig. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, wat natuurlijk erg belangrijk is in een bedrijfsomgeving. Onze vrieskisten voldoen aan de allerhoogste eisen en zijn daarom perfect voor de professionele horeca.

Vriezers van Dokter Koel: Perfecte keuze!

Als je op zoek bent naar een vriezer voor je bedrijf, dan is een vriezer van Dokter Koel een perfecte keuze. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfskoeling en we bieden hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Bovendien staat klanttevredenheid bij Dokter Koel hoog in het vaandel. Het koelteam van Dokter Koel bestaat uit ervaren professionals die je graag helpen bij het vinden van de juiste vriezer voor jouw bedrijf. Dus ben jij klaar voor een vriezer van Dokter Koel? Wij staan voor je klaar om je te helpen!