Vriezers

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 261

Van hoog naar laag sorteren
  1. Afinox ENERGY 700 BT GELATO
    Afinox Energy 700 BT GELATO schepijskast Voor bewaren en opslaan schepijs Geheel RVS -24°/-10°C
    € 4.402,00
    Wij informeren u over de levertijd
Pagina
per pagina
Vriezers

Ontdek de hoogwaardige vriezers van Dokter Koel voor de horeca

Als het aankomt op het selecteren van de juiste vriezers voor je horecabedrijf, staat kwaliteit voorop. Dokter Koel is dé specialist op het gebied van koeling, met een uitgebreide collectie vriezers die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de horeca-industrie. Of je nu een compact model zoekt of een groot industriëel model, Dokter Koel biedt betrouwbare oplossingen die jouw bedrijf efficiënter maken.

Vrieskasten voor elke horecaonderneming

Dokter Koel heeft een uitgebreide reeks vrieskasten die variëren van kleine, onder-toonbank modellen tot grote staande vrieskasten. Deze vrieskasten zijn uitgerust met de nieuwste koeltechnologieën, wat ze niet alleen krachtig maakt, maar ook energiezuinig. Kies uit verschillende afmetingen en modellen om aan de specifieke behoeften van jouw keuken te voldoen.

IJsmachines: Altijd voldoende ijs voor jouw horecaonderneming

Een constante voorraad ijs is cruciaal voor vele horecabedrijven. De ijsmachines van Dokter Koel zijn ontworpen om te voldoen aan deze constante vraag. Met opties zoals schilferijsmachines en scherfijsmachines garandeert Dokter Koel dat je nooit zonder ijs zit, hoe druk het ook wordt. Onze machines zijn betrouwbaar, duurzaam en gemaakt om continu te presteren onder hoge druk.

Ruimtebesparende vriezers van Dokter Koel

Vrieskisten zijn ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden voedsel in een compacte ruimte. De vrieskisten van Dokter Koel bieden flexibiliteit in opslag en zijn energiezuinig, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor elke horecaonderneming. Met een eenvoudig te reinigen ontwerp en superieure isolatie zijn deze vrieskisten een slimme investering voor jouw bedrijf.

Waarom klanten kiezen voor Dokter Koel

Bij Dokter Koel staat de klant centraal. Wij bieden niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook een uitstekende klantenservice. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste vriezer en biedt ondersteuning bij eventuele vragen of problemen. Met onze vriezers investeer je niet alleen in een product, maar ook in een betrouwbare partner voor jouw horecabedrijf.

Maak de juiste keuze met Dokter Koel

Kies voor de zekerheid en kwaliteit van Dokter Koel wanneer je op zoek bent naar nieuwe vriezers voor je horecaonderneming. Onze producten zijn ontworpen om te presteren, met een focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor je kunt rekenen op lagere operationele kosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe onze vriezers jouw bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien.