Deurrubbers

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 267

Van hoog naar laag sorteren
 1. Lijm voor deurrubbers
  Linum Lijm voor deurrubbers Cyanoarcrylaatlijm voor deurrubbers Geen verzendkosten! Lage viscositeit
  € 22,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 2. Tefcold deurrubber RF/RK500SNACK
  Tefcold Tefcold deurrubber RF/RK500SNACK Originele onderdelen Tefcold Voor koel- en vrieskast RF500Snack en RK500Snack
  Wij informeren u over de levertijd
 3. Tefcold deurrubber ST160
  Tefcold Tefcold deurrubber ST160 Voor vrieskist ST160 Originele onderdelen Tefcold Bespaar energie
  € 29,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Tefcold deurrubber TFW265-2 FRAMELESS/300-2F
  Tefcold Tefcold deurrubber TFW265-2 FRAMELESS/300-2F Originele onderdelen Tefcold Voor wijnkoelkasten Vervangt op tijd, bespaar energie
  € 29,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 5. Tefcold deurrubber RF/RK 720/1440
  Tefcold Tefcold deurrubber RF/RK 720/1440 Originele onderdelen Tefcold Voor koel- en vrieskast Model 720 en 1440
  € 29,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 6. Tefcold deurrubber BLC3
  Tefcold Tefcold deurrubber BLC3 Originele onderdelen Tefcold Voor blastchiller BLC3 Voorkom energieverlies
  € 39,00
  Wij informeren u over de levertijd
 7. Tefcold deurrubber BLC5
  Tefcold Tefcold deurrubber BLC5 Originele onderdelen Tefcold Voor blastchiller BLC5 Voorkom energieverlies
  € 39,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 8. Tefcold deurrubber BLC10
  Tefcold Tefcold deurrubber BLC10 Originele onderdelen Tefcold Voor blastchiller BLC10 Voorkom energieverlies
  € 64,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
Pagina
per pagina
Deurrubbers

Heb je hoogwaardige deurrubbers voor jouw koelkast nodig? Bij Dokter Koel zijn wij dé specialist op het gebied van deurrubbers voor horeca koelkasten, vrieskasten, koelwerkbanken, koelcellen en vriescellen. Ons Dokter Koel team staat klaar om eerste hulp te bieden. Van passend advies tot handige tips om zelf rubber afdichtingen te vervangen.

Deurrubbers professionele koelingen

In ons assortiment vind je koelkast deurrubbers van gerenommeerde merken zoals Tefcold, Gram, JumboInomak, Gamko, Mondial Elite, Ilsa en Fermatic van Fermod. En elk merk deurrubber kunnen wij op maat maken voor een verassend scherpe prijs. Maar ook als jouw bedrijfsmatige koelkastdeur rubberfabrikant niet in deze lijst staat, kunnen wij universele koelkastdeur rubbers op maat regelen. Neem contact met ons op via 074-8200090 of stuur ons een e-mail. Wij zorgen ervoor dat je de perfecte rubber afdichting vindt dat je nodig hebt!

Deurrubbers voor horeca koelkasten en vrieskasten

Maar wat is nu eigenlijk een koelkastrubber en waarom is een goede vrieskastdeurrubber zo essentieel? Een goed passende koelkast deurrubber zorgt ervoor dat het gekoelde compartiment luchtdicht wordt afgesloten. Dit is cruciaal voor de houdbaarheid van temperatuurgevoelige producten en het energieverbruik van de koelkast of vrieskast. Horeca deurrubbers slijten na verloop van tijd of kunnen beschadigd raken door intensief gebruik. Het is belangrijk om ze direct te vervangen. Bij Dokter Koel bieden we een assortiment deurrubbers van diverse merken aan, maar we kunnen ook universele deurrubbers op maat maken voor horecakoel- en vrieskasten. We staan bekend om onze snelle levertijden en scherpe prijzen. Met de koelkas rubber afdichtingen van Dokter Koel kunnen jouw koelapparaten weer jarenlang optimaal presteren!

Deurrubbers voor professionele koelwerbanken

Bij ons vind je een uitgebreide selectie rubber afdichtingen voor professionele koelwerkbanken van topmerken zoals Tefcold, Gram en Gamko.

Onze focus ligt op het leveren van de beste deurrubbers en laderubbers voor professionele koeling. Of je nu een chef-kok, restauranteigenaar of horecaprofessional bent, wij begrijpen dat een goed functionerende koelwerkbank essentieel is voor jouw bedrijfsvoering.

Onze deurrubbers en laderubbers zorgen voor een luchtdichte afsluiting, waardoor de temperatuur in de koelwerkbank optimaal wordt behouden. Dit is cruciaal voor het vers houden van ingrediënten en het waarborgen van voedselveiligheid. Onze producten zijn vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, en we streven ernaar om alleen het beste aan onze klanten te leveren.


Deurrubbers vervangen

Zelf deurrubbers vervangen moeilijk? Niet als het aan Dokter ligt! Met enige instructie en wat geduld lukt het iedereen. Lees hier de instructie.

Afdichtingen voor koel- en vriescellen.

Voor koel- en vriescellen hebben wij ook een ruim assortiment aan deurrubbers en sleeprubbers. Tevens zijn wij dealer van Fermod Fermatic afdichtingen, sleeprubber, hoekstukken voor deurrubbers en siliconen afdichtingen.

Daarnaast ook nog een ruim assortiment universeel te gebruiken deurrubbers voor schuifdeuren en pendeldeuren. 

Bij Dokter Koel begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is, en daarom bieden we niet alleen hoogwaardige deurrubbers, maar ook complete koelkasten en vrieskasten in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een compacte koelkast voor een huiskameropstelling of naar een geavanceerd model voor intensief gebruik in de horeca, wij hebben het voor je.

Onze expertise op het gebied van koeling stelt ons in staat om de juiste oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Bij Dokter Koel streven we naar klanttevredenheid en bieden we producten van topkwaliteit, deskundig advies en uitstekende service.