Scherfijsmachines

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Scherfijsmachines

Scherfijsmachines van absolute topkwaliteit koop je bij jouw koelspecialist Dokter Koel. Door het scherfijs over het product te strooien zorgt het ervoor dat het product niet verkleurd en de kwaliteit en versheid behouden blijft. Scherfijs kan ook gebruikt worden om flessen te koelen of boter op te leggen, zodat deze niet smelt. De toepassingen van scherfijs zijn oneindig. Bestel nu een scherfijsmachine van Pool Bedrijfskoeling en ervaar de voordelen!

Crushed Ice machines

Bij Dokter Koel zien wij een grote vraag naar Crushed Ice machines met een kleine of gemiddelde productiecapaciteit (90 kg/24h tot 150 kg/24h), die voorzien zijn van voorraadbunker. Deze vraag komt van cateringbedrijven die het ijs voor zowel de keukens als voor de restaurants gebruiken. Bij ons vind je een groot assortiment scherfijsmachines die voldoen aan de strengste eisen als het gaat om hygiëne. We hebben een machine voor iedere wens en voor elk budget. Wacht niet langer en koop een scherfijsmachine die jouw horecagelegenheid, cafetaria, restaurant, delicatessenwinkel of café naar een hoger niveau tilt.

Scherfijs

IJs is versheid, dat weten wij bij Dokter Koel maar al te goed. Naast dat onze scherfijsmachines onmisbaar zijn in de horeca, worden ze ook gebruikt in ziekenhuizen, laboratoria, instellingen en viswinkels. Voor scherfijsmachines met of zonder bunker ga je daarom naar Dokter Koel. En kun je niet vinden waarnaar je op zoek bent, neem dan gerust contact op met ons. Onze medewerkers zitten voor je klaar met gepast advies en zullen er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

Voor meer informatie en advies kunt u ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail. Als absolute koelspecialist hebben we natuurlijk niet alleen scherfijsmachines. Bij ons vind je namelijk ook diepvrieskisten, schepijsvitrines en ijsblokjesmachines. Neem direct een kijkje en als we jou ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag.