IJsmachines

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 115

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
IJsmachines

IJsblokjes en scherfijs zijn essentiële producten voor een breed scala aan commerciële gebruikers. Onze ijsblokjesmachines produceren een grote variatie aan ijsblokjes om te voldoen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, uiterlijk en fysieke capaciteiten.

Onze ijsmachines voor de productie van ijsblokjes, crushed ice, scherfijs en schilferijs zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en de nieuwste kennis op het gebied van ijsmachine-technologie. Het ontwerp en de bouw van onze machines zijn geoptimaliseerd om energieverbruik en waterverbruik te minimaliseren.

Ontdek Onze Duurzame en Efficiënte IJsmachines 

Daarnaast biedt ons gesloten circuit maximale bescherming tegen besmetting. Ons brede assortiment ijsmachines wordt aangevuld met ijsdispensers.

Onze ijsblokmachines zijn ideaal voor café's, bars, zelfbedieningsomgevingen, medische toepassingen en voedselbedrijven zoals cateraars en visverwerkers, waar grote hoeveelheden ijs nodig zijn.

Hoogwaardige IJsmachines voor Commercieel Gebruik

Op zoek naar een eenvoudige en uitstekende ijsblokjesmachine met interne bunker voor een klein café, sportkantine of vereniging? Voor de beste machines voor ijsblokjes, schilferijs of nuggetijs raden wij Hoshizaki ijsmachines aan. Wil je schilferijsmachines of scherfijsmachines kopen van absolute topkwaliteit? Wij adviseren Hoshizaki ijsblokmachines. Onze unieke en uitgekiende range aan scherfijsmachines en ijsblokjesmachines is ontworpen met kwaliteit en hygiëne als topprioriteit.

Kies voor Betrouwbaarheid en Kwaliteit: Onze IJsmachines

Onze ijsblokjesmachines bevinden zich in een hoger marktsegment en garanderen gelijkvormige ijsblokjes onder wisselende omstandigheden. De Brema ijsblokjesmachines zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde bunker of een apart verkrijgbare bunker die boven op de ijsmachine geplaatst kan worden.

Nieuw in ons assortiment. Tefcold ijsblokjesmachines.

Kwaliteit voor een goede prijs? Daar waren wij naar op zoek en hebben deze gevonden in de vorm van Tefcold ijsblokjesmachines. Zeer geschikt voor de horeca, sportvereniging en bedrijfskantines. Goede ijsmachines voor een scherpe prijs. Pssst! Neem anders ook eens een kijkje bij onze vrieskisten en vrieskasten!

Vragen of wil je een passende offerte ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice.