IJsmachines

Tonen als Raster Lijst

Producten 1-12 van 115

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
IJsmachines

Onze IJsmachines, ijsblokjes en scherfijs zijn onmisbare producten voor een breed scala aan commerciële toepassingen. De ijskoude ijsblokjesmachines van Dokter Koel produceren diverse soorten ijsblokjes die voldoen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, uiterlijk en prestaties.

Innovatieve IJsmachines voor ijsblokjes, crushed ice en scherfijs

Onze ijsmachines, gespecialiseerd in de productie van ijsblokjes, crushed ice, scherfijs en schilferijs, zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en de nieuwste technologieën. Het ontwerp van onze machines is geoptimaliseerd om zowel het energie- als waterverbruik te minimaliseren, wat resulteert in duurzame en efficiënte oplossingen.

Duurzame en efficiënte IJsmachines

Onze ijsmachines beschikken over een gesloten circuit dat maximale bescherming biedt tegen besmetting. Ons uitgebreide assortiment omvat niet alleen ijsmachines maar ook ijsdispensers, geschikt voor diverse commerciële omgevingen.

Toepassingen van onze hoogwaardige IJsmachines

Onze ijsblokmachines zijn ideaal voor cafés, bars, zelfbedieningsomgevingen, medische toepassingen en voedselbedrijven zoals cateraars en visverwerkers, waar grote hoeveelheden ijs nodig zijn.

IJsmachines voor diverse commerciëel gebruik

Bent u op zoek naar een eenvoudige maar uitstekende ijsblokjesmachine met interne bunker voor een klein café, sportkantine of vereniging? Wij raden Hoshizaki ijsmachines aan voor de beste ijsblokjes, schilferijs en nuggetijs. Voor topkwaliteit schilferijsmachines en scherfijsmachines zijn Hoshizaki ijsblokmachines de beste keuze. Onze zorgvuldig ontworpen range aan scherfijsmachines en ijsblokjesmachines legt de nadruk op kwaliteit en hygiëne.

Betrouwbaarheid en kwaliteit van Dokter Koel

Onze ijsblokjesmachines bevinden zich in een hoger marktsegment en garanderen uniforme ijsblokjes onder verschillende omstandigheden. De Brema ijsblokjesmachines zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde bunker of een apart verkrijgbare bunker die boven op de ijsmachine geplaatst kan worden.

Absolute koeltoppers: Tefcold IJsmachines

Op zoek naar kwaliteit voor een goede prijs? Onze Tefcold ijsblokjesmachines zijn perfect voor horeca, sportverenigingen en bedrijfskantines. Deze ijsmachines bieden uitstekende prestaties tegen een scherpe prijs. Vergeet niet een kijkje te nemen bij onze vrieskisten en vrieskasten!

Neem contact op voor vragen of offertes

Kwaliteit voor een goede prijs? Daar waren wij naar op zoek en hebben deze gevonden in de vorm van Tefcold ijsblokjesmachines. Zeer geschikt voor de horeca, sportvereniging en bedrijfskantines. Goede ijsmachines voor een scherpe prijs. Pssst! Neem anders ook eens een kijkje bij onze vrieskisten en vrieskasten!

Vragen of wil je een passende offerte ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice.