Partycooler

Tonen als Raster Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tefcold CC45 W/fan Corona
  Tefcold Tefcold CC45 "Corona" Voorbeeld van branding. Vraag naar de mogelijkheden Mooi in de mancave!
  € 495,00
  Wij informeren u over de levertijd
 2. Tefcold CC45 koelton
  Tefcold Tefcold CC45 partycooler Gekoeld binnen 2 uur Geschikt voor bedrukking Incl. mand en flip-flop deksel
  € 365,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 3. Tefcold CC55 W/fan wit koelton
  Tefcold Tefcold CC55 blikjes koeler Ventilator koeling Voor koelen van blikjes Geschikt voor branding
  € 415,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 4. Tefcold CC77 party cooler
  Tefcold Tefcold CC77 BLACK Party Cooler Ontworpen voor blikjes Ideaal voor promotie Compacte en voordelige impuls koeler
  € 386,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 5. Tefcold vrieston CF78
  Tefcold Tefcold CF78 vrieston Impuls vriezer voor bij je kassa Branding mogelijkheden Eenvoudig verrijdbaar
  € 380,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
 6. Tefcold VOC100 LED verlichting
  Tefcold Tefcold VOC100 blikkenkoeler Uitstekende productzichtbaarheid Ventilatorkoeling Geschikt voor branding
  € 815,00
  Levertijd 2 tot 7 werkdagen
per pagina
Partycooler

Een partycooler cq. koelton van dokterkoel.nl maakt van ieder evenement, feest of meeting een groot succes. Een drankje halen is nog nooit zo comfortabel geweest. De partycooler zorgt ervoor dat de drankjes lekker koel en op temperatuur blijven. De partycoolers die je bij ons koopt zijn van de allerbeste kwaliteit. 

Koelton en vrieston bestellen bij Dokter Koel

Onze koeltonnen - hoe partycoolers ook wel worden genoemd - zijn leverbaar in een uitvoering mét en zonder een ventilator. Wat het verschil is tussen een koelton mét en zonder ventilator? Nou, een koelton met fan is in staat de drankjes sneller op temperatuur te brengen. Een koelton zonder fan doet er iets langer over. Bij Dokter Koel leveren wij ook vriestonnen. Waar een koelton uitermate geschikt is om dranken koel te houden en op een leuke manier aan te bieden, is een vrieston speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld ijsjes. 

Partycooler en koelton voor in de tuin

Onze koeltonnen of partycoolers kunnen worden gebruikt voor evenementen, maar ze zijn ook perfect voor in de tuin. Zie jij jezelf al onder de veranda zitten: Je vrienden op bezoek en een partycooler gevuld met heerlijk koele biertjes. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw partycooler door ons te laten bestickeren met jouw favoriete biermerk. Met een partycooler van Pool Bedrijfskoeling maak je het feest compleet!

Koelton met logo

Een koelton met het logo van jouw bedrijf erop, hoe klinkt dat? Een koelton is een perfecte eye-catcher op een businessparty, evenement of een tuinfeest. Introduceert jouw bedrijf een nieuw product? Dan zou het toch fantastisch zijn om telkens als iemand een drankje komt halen hem of haar te confronteren met het product dat prominent op de koelton staat! Een koelton is een prachtige accessoire voor op een beurs, maar ook gewoon voor in de tuin tijdens een feestje. De mogelijkheden van een koelton zijn oneindig! 

Koelton bestellen en direct geleverd

Bij Dokter Koel leveren wij de koeltonnen en vriestonnen in kleine en grote hoeveelheden. Wij kunnen de partycoolers ook inclusief reclame-uitingen leveren. Hierdoor heb je geen omkijken naar het bestickeren en het logistieke verhaal van de partycoolers. En is een probleem met je partycooler, dan staat ons team voor jou klaar. Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden van de partycoolers en koeltonnen van Dokter Koel, neem dan contact met ons en stuur een mail naar info@dokterkoel.nl.

Bij Dokter Koel zijn wij de absolute specialist als het gaat om koelingen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ijsblokjesmachines, wijnklimaatkasten, koelkasten voor de horeca en diepvrieskisten. Wat je ook zoekt; Dokter Koel heeft het!