Horeca koelwerkbank

Tonen als Raster Lijst

Producten 25-33 van 33

Van hoog naar laag sorteren
  1. Gastro Inox koelwerkbank 202.015
    Gastro-Inox RVS koelwerkbank 2 deuren en 2 laden Energielabel C Klimaatklasse 4 35 mm isolatiedikte
    € 1.795,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  2. Gastro Inox koelwerkbank 202.015
    Gastro-Inox RVS koelwerkbank 6 laden Energielabel C Klimaatklasse 4 6 handige laden
    € 2.525,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  3. Marecos 2-deur koelwerbank 222.055
    Marecos Marecos Softline koelwerkbank 2 deuren Klimaatklasse 4 Energielabel B Omgevingstemperatuur max +40°
    € 2.235,00
    Wij informeren u over de levertijd
  4. Marecos koelwerkbank 3 secties 222.065
    Marecos Marecos Softline koelwerkbank 3 deuren Klimaatklasse 4 Energielabel A Omgevingstemperatuur max +40°
    € 2.630,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
Pagina
per pagina
Horeca koelwerkbank

Dit zijn de meest verkochte  gekoelde horeca werkbanken die in de grootkeuken worden toegepast. Praktisch,  ruimtebesparend en een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Onmisbaar voor het bereiden van maaltijden en gerechten. Tijdens de werkzaamheden heeft u de benodigde ingrediënten onder handbereik. Door deze manier van werken wordt er enorm efficient gewerkt.

Modellen en uitvoeringen

In ons assortiment hebben wij horeca koelwerkbanken tot wel 4 deuren breed. Eventueel voorzien van lades of een combinatie daarvan. De afmetingen liggen ruwweg tussen de 135 cm en 250 cm. 

Om nog meer ruimte te besparen kunt u kiezen voor een koelwerkbank waarbij de koelmotor onder de werkbank zit, ipv er naast. Dit resulteerd in een kleiner vloeroppervlak maar ook een kleiner werkblad.

Tefcold koelwerkbanken.

De koelwerkbanken van Tefcold onderscheiden zich door hun lage prijs en uitstekende kwaliteit. Wij kopen rechtstreeks in bij de fabriek uit Denemarken zodat wij u de beste prijs kunnen bieden.

Tefcold koelwerkbanken zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar. Dokter Koel verzorgt gratis het transport naar jouw adres. 

Uitgebreid assortiment koelwerkbanken.

Naast Tefcold koelwerkbanken, voeren wij ook de merken G-line by Tefcold, G+ by Gram, Inomak, Gastro Inox, Marecos en Alpeninox. Deze horeca koelwerkbanken hebben allemaal hun eigen specialiteit inzake uitvoering, gebruik, prijs e.d. waarbij wij u altijd een goed en passend advies kunnen geven over de aanschaf van uw nieuwe koelwerkbank.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op of klik op de offerteknop voor jouw op maat gemaakte offerte. U kunt bellen met 074-8200090 of e-mailen naar info@dokterkoel.nl

Wist je dat we naast onze koelwerkbanken ook pizza koelwerkbanken in ons assortiment hebben? Alsmed saladettes, vrieswerkbanken en extra lage koelwerkbanken voor apparatuur die daar bovenop gezet kan worden en een ideale werkhoogte creëren.