Koelwerkbanken

Tonen als Raster Lijst

Producten 13-24 van 82

Van hoog naar laag sorteren
  1. Tefcold vrieswerkbank CF7210
    Tefcold Tefcold CF7210 2-deurs vrieswerkbank Nieuw design 2022 Automatisch ontdooien Middensegment
    € 1.740,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  2. Tefcold UC5210
    Tefcold Laag model koelwerkbank UC5210 Energieklasse C Automatisch ontdooien Extra lage koelwerkbank voor apparatuur bovenop
    Speciale prijs € 1.195,00 Normale prijs € 1.383,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  3. Tefcold SS920-I
    Tefcold Broodjes prepaar koelwerkbank SS920 Roestvrij staal Geschikt voor GN1/6 bakjes Ventilator koeling
    Speciale prijs € 895,00 Normale prijs € 1.076,00
    Wij informeren u over de levertijd
  4. Tefcold PT920 pizza werkbank met GN1/6 koelkuip
    Tefcold Tefcold PT920 pizza koelwerkbank Granieten werkblad Kuip voor GN1/6 bakken Ventilator koeling
    Speciale prijs € 860,00 Normale prijs € 950,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  5. Tefcold CF7310 vrieswerkbank
    Tefcold Tefcold CF7310 3-deurs vrieswerkbank Nieuw design 2022 3 Deuren Automatisch ontdooien
    Speciale prijs € 1.695,00 Normale prijs € 1.975,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  6. Tefcold UC5310 lage koelwerkbank
    Tefcold Laag model koelwerkbank UC5310 Laag model voor kookapparatuur Energieklasse C Automatisch ontdooien
    Speciale prijs € 1.495,00 Normale prijs € 1.638,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  7. Tefcold SS1435-I
    Tefcold Broodjes prepareer koelwerkbank SS1435 Koelkuip voor GN1/6 bakjes Geheel RVS Automatisch ontdooien
    Speciale prijs € 1.260,00 Normale prijs € 1.473,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  8. Tefcold PT930 pizza koelwerkbank
    Tefcold Tefcold PT930 pizza werkbank Granieten tafelblad Koelkuip voor GN1/6 bakken Ventilator koeling
    € 1.450,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  9. Tefcold CF7410 vrieswerkbank
    Tefcold Tefcold CF7410 4-deurs vrieswerkbank Nieuw design 2022 Automatisch ontdooien RVS met 4 deuren
    € 2.230,00
    Wij informeren u over de levertijd
  10. Tefcold UC5410
    Tefcold Laag model koelwerkbank UC5410 Lage koelwerkbank 68 cm hoog Energieklasse C.
    Speciale prijs € 1.695,00 Normale prijs € 1.900,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  11. Tefcold PT1365-I pizza prep
    Tefcold Tefcold PT1365 pizza werkbank Granieten tafelblad Automatisch ontdooien Machine onderzijde
    Speciale prijs € 1.175,00 Normale prijs € 1.295,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  12. Tefcold UC5240 met lade optie.
    Tefcold Laag model koelwerkbank UC5240 Laag model voor kookapparatuur RVS uitgevoerd Energieklasse C
    Speciale prijs € 1.795,00 Normale prijs € 1.956,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
per pagina
Koelwerkbanken

Koelwerkbanken zijn essentieel in de horecakeuken. Bij Dokter Koel bieden wij praktische en hoogwaardige horeca koelwerkbanken. Onze koelwerkbanken helpen je bij het efficiënt voorbereiden van maaltijden op grote schaal. Met onze koelwerkbanken heb je eenvoudig toegang tot alle producten en kookgerei die je nodig hebt. Onze rvs koelwerkbanken staan op stevige poten en kunnen ook voorzien worden van wielen voor extra flexibiliteit. Een verrijdbare koelwerkbank bevordert de hygiëne in de keuken, omdat deze gemakkelijk weggereden kan worden voor een grondige schoonmaak. Koelwerkbanken en vrieswerkbanken van topkwaliteit

Wij zijn al jaren dealer van het merk Tefcold, specialist in hoogwaardige koelwerkbanken en vrieswerkbanken. Tefcold koelwerkbanken bieden niet alleen koeling, maar ook een praktisch rvs werkblad voor het bereiden van maaltijden. Ervaar het optimale gebruikersgemak van Tefcold. Naast Tefcold voeren wij ook andere merken, zoals Gram, Inomak, en Snowflake, met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Zo kun je een weloverwogen keuze maken tussen verschillende koelwerkbanken.

Voor advies, prijzen en levertijden kun je contact met ons opnemen via e-mail of bel naar 074-8200090. Bekijk ook onze best verkochte koelwerkbank voor de horeca, de Tefcold CK7310 3-deurs koelwerkbank.

Verschillende uitvoeringen van rvs koelwerkbanken

Een koelwerkbank kan uitgevoerd worden met deuren of glasdeuren. We bieden ook ladesets aan in GN-formaat, bestaande uit 2 of 3 laden, voor verschillende uitvoeringen. Bij het kiezen van een werkbank is de omgevingstemperatuur ook belangrijk. Wij hebben merken die geschikt zijn voor zeer hoge omgevingstemperaturen, zelfs boven de 40°C. Ons assortiment omvat koelwerkbanken van G+ by Gram, Inomak, Tefcold, Alpeninox, Gastro Inox en Marecos. Voor professionele gebruikers die gaan voor absolute topkwaliteit, adviseren wij de koelwerkbanken van G+ van de makers van Gram.

Koelwerkbanken voor specifieke branches

Naast algemene toepassingen zijn er ook koelwerkbanken beschikbaar voor specifieke branches, zoals scheepvaart en offshore. Koelwerkbanken zijn een belangrijk onderdeel van elke horeca keuken. Ze helpen je om op grote schaal maaltijden voor te bereiden en houden je producten en kookgerei koel en vers. Dokter Koel biedt een breed scala aan koelwerkbanken aan, van verrijdbare modellen tot modellen met een werkblad. Onze koelwerkbanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. We bieden ook een groot assortiment aan accessoires voor onze koelwerkbanken, zoals laden, schappen en koelplateaus. Zo kun je je koelwerkbank helemaal naar jouw eigen behoeften inrichten. Onze koelwerkbanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo vind je altijd de perfecte koelwerkbank voor jouw horeca keuken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze koelwerkbanken of om een offerte aan te vragen.

De beste koelwerkbanken voor de horeca

Dokter Koel is dé autoriteit op het gebied van koeltechniek. Vanuit het mooie Twente beiden we een uitgebreid assortiment koelwerkbanken die perfect zijn afgestemd op de behoeften van diverse professionele keukens. Van kleine cafés tot grote restaurants, Dokter Koel begrijpt dat elke keuken unieke eisen heeft als het gaat om efficiëntie, functionaliteit en ruimtebesparing. Laten we eens kijken naar enkele van de verschillende koelwerkbanken die ze aanbieden:

  1. Standaard Koelwerkbanken: Deze basisoptie biedt een betrouwbare koeling met voldoende werkruimte erbovenop. Ideaal voor keukens waar ruimte en budget beperkt zijn, maar waar kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel blijven.

  2. Gastronorm Koelwerkbanken: Voor keukens die werken met gastronormbakken, bieden de koelwerkbanken van Dokter Koel perfect passende oplossingen. Deze zijn ontworpen om naadloos te integreren met standaard GN-bakken, waardoor het organiseren en bewaren van ingrediënten efficiënter wordt.

  3. Pizza Koelwerkbanken: Voor pizzeria's en andere gelegenheden waar pizza's centraal staan, zijn er speciale koelwerkbanken beschikbaar. Deze zijn ontworpen om deeg en ingrediënten op optimale temperaturen te houden, zodat elke pizza vers en smaakvol de oven in gaat.

  4. Saladette Koelwerkbanken: Perfect voor deli's, sandwichbars en restaurants die veel met salades werken. Deze koelwerkbanken hebben een ingebouwde saladette waar ingrediënten gemakkelijk kunnen worden georganiseerd en bereid.

  5. RVS Koelwerkbanken: Voor keukens waar hygiëne en duurzaamheid prioriteit hebben, bieden de roestvrijstalen koelwerkbanken van Dokter Koel de ideale oplossing. Makkelijk schoon te maken en bestand tegen intensief gebruik, zijn ze een onmisbare aanwinst voor elke professionele keuken.

Met deze diverse selectie van koelwerkbanken, biedt Dokter Koel oplossingen voor elke keuken, groot of klein, die behoefte heeft aan hoogwaardige koeling gecombineerd met functioneel design. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt hen een vertrouwde partner voor professionele chefs overal ter wereld.

Voordelen van koelwerkbanken

- Koelwerkbanken helpen je om op grote schaal maaltijden voor te bereiden.

- Koelwerkbanken houden je producten en kookgerei koel en vers.

- Koelwerkbanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.

- Dokter Koel biedt een breed scala aan koelwerkbanken aan, van verrijdbare modellen tot modellen met een werkblad.

- We bieden ook een breed scala aan accessoires voor onze koelwerkbanken, zoals laden, schappen en koelplateaus. Zo kun je je koelwerkbank helemaal naar jouw eigen behoeften inrichten.

Neem voor advies en de beste prijs altijd contact met ons op via telefoonnummer 074-8200090 of e-mail naar info@dokterkoel.nl.

Wist je trouwens dat wij speciale pizza koelwerkbanken, saladettes en extra lage koelwerkbanken op voorraad hebben? Neem gauw een kijkje op de speciale pagina's!