Wandkoeling

Tonen als Raster Lijst

Producten 13-17 van 17

Van hoog naar laag sorteren
  1. Tefcold gekoelde wandstelling MD1002X in RVS
    Tefcold Tefcold wandkoeling MD1402X RVS afwerking en rvs binnenzijde Instelbare planken met kantelfunctie LED binnenverlichting met schakelaar
    € 3.495,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  2. Tefcold gekoelde wandstelling MD1002X in RVS
    Tefcold Tefcold wandkoeling MD1902X RVS afwerking en rvs binnenzijde Instelbare planken met kantelfunctie LED binnenverlichting met schakelaar
    € 4.650,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  3. Isa Slim GD100 wandkoeling
    Isa Wandkoeling serie Slim GD100 Donker antraciete kleur Glasdeuren Automatisch ontdooien
    € 7.112,00
    Wij informeren u over de levertijd
  4. Isa Slim GD130
    Isa Wandkoeling serie Slim GD130 Met glazen deuren LED verlichting Automatisch ontdooien
    € 7.418,00
    Wij informeren u over de levertijd
  5. Alaska wandkoeling
    Fogal Wandkoeling ALASKA SLIM Energy Diverse opties beschikbaar Bijna op maat te maken Vraag naar de mogelijkheden
    Vanaf € 4.750,00
    Wij informeren u over de levertijd
Pagina
per pagina
Wandkoeling

Wandkoeling voor supermarkten, buurtsupers, nachtwinkels vind je bij Dokter Koel. De wandkoelmeubelen die wij leveren zijn geschikt voor ieder retail-concept en voldoen aan de allerhoogste hygiëne-eisen. Qua prestatie- en presentatieniveau scoren de wandkoelingen van Dokter Koel het allerbeste. Laat sales en functie hand in hand gaan en ontdek de voordelen van onze wandkoelingen.

Wandkoelkasten

Van wandkoelkasten tot wandvriezers; koelspecialist Dokter Koel helpt jou verder. Onze specialisten zitten voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, want een wandkoelkast of wandkoeling kopen doe je niet iedere dag. Onze wandkoelingen zijn speciaal ontworpen om de klant een goed overzicht te geven van de producten en deze tegelijkertijd op temperatuur te houden. De wandkoelkasten kunnen worden voorzien van logo’s en andere reclame-uitingen. Op deze manier maak je de wandkoelkasten onderdeel van jouw winkel.

Wandvriezers

Wandvriezers (zoals wandkoelingen ook wel worden genoemd) voor winkels in ziekenhuizen, verzorgingscentra en aanverwante branches hebben wij ook op voorraad. Hiervoor hebben wij speciale kleine compacte wandkoelmeubels. Deze wandvriezers zijn ook in lage uitvoeringen verkrijgbaar en tevens in de nieuwe kleur zwart. Heb je een specifieke wens of een vraag over wandkoelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag met het vinden van een passende oplossing. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail.

Dokter Koel is jouw absolute koelspecialist. Wij hebben daarom naast wandkoelingen ook vrieskisten, minibars, barkoelingen in ons assortiment. Ook op het gebied van presentatiekoelingen hebben we alles voor de professionele horeca. Denk hierbij aan saladebars, schepijsvirtrines en gebak- en showvirtrines. Wat je ook zoekt: als het om koelen gaat, staat Dokter Koel voor jou klaar!