Schoonmaakmiddelen voor horeca

Tonen als Raster Lijst

Producten 13-18 van 18

Van hoog naar laag sorteren
  1. Desinfecterend AROQUAT 1 liter
    Firma Desinfecteren ijsblokjesmachines Sterke desinfectie kracht Voorkom bacterie vorming Voor ijsblokjesmachines
    € 15,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  2. Firma DS3 Pergel schoonmaakmiddel ijsblokjesmachines
    Firma Schoonmaakmiddel ijsblokjesmachines Schoonmaken van ijsmachines Geen vrijkomende dampen Niet corrosief voor metalen
    € 24,50
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  3. Reanox RVS reiniger rvs koelkasten
    Realco Schoonmaakmiddel RVS koelingen Onderhoud RVS Schoonmaakmiddel voor RVS koelingen Geeft glans aan uw koelingen
    € 22,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
  4. BigBlu lekdetectie RT100S
    BigBlu Lekzoek vloeistof Big Blu RT100S Amerikaans kwaliteitsproduct Eenvoudig lekzoeken Reageert op zeer kleine lekken.
    Op voorraad. Levertijd 1-2 dagen.
  5. Viper spray pomp
    Viper Spraypomp Voor foam en spray reinigen Originele Viper spraypomp handmatig 2 Nozzels bijgeleverd.
    € 80,00
    Levertijd 2 tot 7 werkdagen
Pagina
per pagina
Schoonmaakmiddelen voor horeca

Professionele schoonmaakmiddelen horeca voor jouw airco, koelkast, vrieskast, ijsblokjesmachines, ijsmachines, koel- en vriescellen vind je bij Dokter Koel. Wij zijn de absolute specialist als het gaat om koelen en daar hoort natuurlijk ook goed onderhoud bij. Op deze pagina bestel je alle reinigingsmiddelen die onze servicemonteurs gebruiken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Reinigingsmiddelen voor de professionele keuken

Bacteriën zijn de grootste bedreiging voor een schone keuken. Bij Dokter Koel begrijpen we de importantie van goede hygiëne. Wij bieden je een groot assortiment reinigingsmiddelen voor de professionele horeca. Van schoonmaakmiddelen voor de ijsblokjesmachine tot reinigings- en poetsmiddel voor koelkasten en vrieskasten; wij hebben het in voorraad. Neem dus geen risico met simpele schoonmaakmiddelen, maar kies voor het allerbeste van Pool Bedrijfskoeling. Goed voor de machines en goed voor de hygiëne. Bovendien wordt de levensduur van de koeltechnische apparatuur verlengd. Houd bacteriën dus buiten de deur met de reinigingsmiddelen van Pool Bedrijfskoeling.

Welke schoonmaakmiddelen moet je gebruiken in de horeca?

Met de reinigingsmiddelen van Dokter Koel kan iedereen direct uit de voeten, zonder een monteur in te huren. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze professionals. Zij staan voor jou klaar met het allerbeste advies op het gebied van schoonmaakmiddelen in de horeca.

Nieuw in ons assortiment.

In ons assortiment nemen wij de beste schoonmaakmiddelen op. Nieuw is de ijsblokjesreiniger, verdamper en condensor reiniger en de bijbehorende coating van het Amerikaanse Viper. Stuk voor stuk uitstekende producten die beter en sneller reinigen dat de standaard producten. Wij nodigen je uit om deze producten tegen gereduceerde prijzen uit te proberen.

 

Wist je dat wij bij Dokter Koel alles op het gebied van koeling hebben voor de professionele horeca? Neem ook eens een kijkje bij onze minibars, vrieskisten en impulskoelers. Wat je ook maar zoekt, bij Dokter Koel staan wij voor je klaar!